1. gratis: je komt, nadat je het intakeformulier incl. quitclaim* hebt getekend, met je kleuter langs in de studio. in ongeveer een half uur tijd maak ik een serie foto's, waaruit ik er één kies die ik gebruik in het project. die foto krijg je van mij in lage resolutie per mail toegestuurd. de foto van je kind gebruik ik in de context van het project vijf & co. je kunt later alsnog besluiten één van onderstaande pakketten af te nemen. *met het tekenen van de quitclaim geef je mij toestemming de foto's te gebruiken in de context van het project.


2. brons: EUR 50,-

De drie sterkste foto's van je kind worden afgedrukt op formaat 18x24 cm. Je krijgt bovendien één foto naar keuze op formaat 30x45 cm. 


zilver: EUR 100,-

De drie sterkste foto's van je kind worden 3 maal afgedrukt op formaat 18x24 cm. Je krijgt bovendien één foto’s naar keuze op formaat 30x45 cm.


3. goud: EUR 150,-

je krijgt het bronzen pakket, de foto van 30x45 cm is in dit pakket echter tentoonstellingsformaat: 74x112 cm. 


4. platina: EUR 200,-

deze optie geeft je recht op 2x3 foto's van 18x24 cm, een foto op grootformaat: 74x112 cm en de 5 beste foto's digitaal, op hoge resolutie.


uiteraard zijn andere mogelijkheden bespreekbaar en ook broertjes en zusjes fotografeer ik graag, in overleg. 

annemarie van zelst                                                                                                                                                                                                  vijf&co

vijf&covijfenco.html
meedoen?meedoen.html
foto’shttp://annemarievanzelst.nl/vijf
contactcontact.html
projectenprojecten.html